Managementtraining

Ondernemend Leiderschap

 

Tijdens de training Ondernemend Leiderschap leert u hoe u komt tot effectief (-ver) leiderschap.

Meer informatie

Lerende Organisatie Ontwikkelen

 

Gemiddeld spendeert een bedrijf met vijftig medewerkers tussen de € 75.000 en € 125.000 aan het ontwikkelen -het laten leren- van haar medewerkers. Hoe wordt dat geld besteed?

Meer informatie

Change Management

 

Tijdens de training Change Management leert u hoe u een bedrijfs-, marketing- en/of salesstrategie weerstandsproof maakt. U leert welke factoren groei- en verandering blokkeren, welke interventies dat voorkomen en hoe u deze kunt managen.

Meer informatie

Sales Leadership

 

Met de training Sales Leadership leert u hoe u een gestroomlijnde salesorganisaties ontwikkelt. U leert hoe processen en systemen worden ingericht op basis van de best bewezen salesstrategieën. Dat resulteert in een aanpak waarmee producten rendabel op de markt gebracht kunnen worden en waarmee sales lucratieve groei kan realiseren.

Meer informatie

Sales Action Learning

 

Action Learning heeft het potentieel om lastige salesvraagstukken op te lossen en tegelijkertijd de vaardigheden van het Salesteam te verhogen. Om er zeker van te zijn dat de gewenste sales-initiatieven en resultaten gerealiseerd worden, doorlopen verkoopleiders en het salesteam het ‘Sales Performance Changemodel’.

Meer informatie

Selling ROI

 

ROI-verkoop is een belangrijke techniek om meer salesprojecten te laten slagen en vereist bepaalde (sales)competenties die u met de actie-leer-training “Selling ROI” kunt ontwikkelen.

Meer informatie